Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

2χρονος "φυγάς" με σκύλο φύλακα άγγελο

Σκύλος έμεινε δίπλα σε 2χρονο παιδί που έφυγε από το σπίτι του στην Αυστραλία. Κράτησε το παιδί ασφαλές μέχρι να το βρουν οι γονείς του (Vid)

Στην αγκαλιά τους έσφιξαν, μετά την περιπέτεια της εξαφάνισής του, τον 2χρονο Dante Berry, οι γονείς του.
Το παιδί είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη από το σπίτι του στην Mildura, της Αυστραλίας
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ABC ο μικρός το σκάσε από το σπίτι του. Δίπλα του ήταν από την πρώτη στιγμή ο γερμανικός ποιμενικός της οικογένειας ο οποίος δεν άφησε το παιδί ούτε λεπτό.
Μετά από δεκατέσσερις ώρες τουλάχιστον εκατό αστυνομικοί και εθελοντές άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή. Ένα ελικόπτερο έψαχνε ίχνη του μικρού από αέρος ενώ μέσα στο δάσος αστυνομικοί έψαχναν το μικρό με τη συνοδεία σκυλιών.
Όταν νύχτωσε ακόμα δεν τον είχαν εντοπίσει. Είχε βροχή και τα ίχνη του δεν φαίνονταν πουθενά.
Την επομένη σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από το σπίτι της οικογένειας, βρέθηκε η πάνα του μικρού μέσα στο δάσος και οι αρχές εστίασαν στην περιοχή για να τον βρουν.
Καθώς έψαχναν γάβγισε ο Dasher και τους οδήγησε κάτω από ένα δένδρο οπού βρισκόταν το αγοράκι και έκλαιγε.
Φορούσε μόνο την μπλούζα του και τα ποδαράκια του ήταν πληγωμένα από κλαδιά και πέτρες, ήταν όμως καλά στην υγεία του και αυτό γιατί είχε τον σκύλο που τον προστάτευε από τη βροχή και τον ζέσταινε το βράδυ.
Η μητέρα του Bianca τόνισε "Είμαστε πολύ ανακουφισμένοι που είναι ασφαλής. Ο πιστός μας σκύλος, έμεινε στο πλευρό του και βοήθησε στον εντοπισμό του"
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου