Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ταινίες με υπόθεση, υπεράνω ηλικίας

Είναι δυνατόν το ζευγάρι της φωτογραφίας να παρήγγειλε 14 ταινίες πορνό σε μια μέρα; Δείτε την απάντηση


Λογαριασμό 500 λιρών έστειλε στο σπίτι του κυρίου και της κυρίας Hayard στο Mάντσεστερ, η καλωδιακή τηλεόραση Virgin Media. Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο. Ωστόσο, μια ματιά στη φωτογραφία μας πείθει ότι κάτι δεν πήγε καλά!
Συγκεκριμένα, ο 74χρονος Ron Hayard και η σύζυγός του Ann, σύμφωνα με την εταιρία είδαν 150 ταινίες με... υπόθεση. Οι ίδιοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι παρήγγειλαν τα συγκεκριμένα φιλμ.
Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά, που καλούνται να πληρώσουν για ταινίες πορνό που δεν είδαν.
Το 2009 η Virgin τους ζήτησε και πάλι χρήματα για τον ίδιο λόγο και μετά από διαμάχη, τους έκοψε τη σύνδεση.
Αλλά στις αρχές του 2012, το ζευγάρι αποφάσισε να ξαναγραφτεί στην εταιρία. Μέσα σε λίγες μέρες φαίνεται ότι από τη διεύθυνσή τους έγινε παραγγελία δεκάδων πορνοταινιών. Μάλιστα, σε μία μόνο μέρα -σύμφωνα με την Virgin- υπήρξε παραγγελία για 14 ταινίες!
Το ζευγάρι αρνήθηκε ότι τις παρήγγειλε και η Virgin, διέκοψε και πάλι τη σύνδεση, προειδοποιώντας όμως ότι για να την επαναφέρει θα πρέπει να πάρει τα χρήματά της.
"Είχαμε το ίδιο πρόβλημα παλιά και νομίζαμε ότι θα έχει διορθωθεί. Η οικογένεια το βρίσκει αστείο. Μάλιστα τον Ron τον ρώτησαν στο ταχυδρομείο, αν είδε καμιά καλή ταινία πρόσφατα" δήλωσε η κα Hayward.
Εκπρόσωπος της Virgin, δήλωσε ότι είναι βέβαιος ότι η παραγγελία έγινε από τη συγκεκριμέν διεύθυνση.
"Τέτοιο περιεχόμενο το παρέχουμε μόνο αφού δοθεί ο κωδικός από τον κάτοχο, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι βλέπουν αυτό που θέλουν. Μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, διασφαλίσαμε ότι δεν θα παρέχουμε ξανά αυτό το περιεχόμενο στη συγκεκριμένη διεύθυνση" δήλωσε.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου