Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πίστεψαν ότι ο Κιμ Γιόνγκ Ουν ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη


Την "είδηση" του σατιρικού Onion.com ότι ο 29χρονος ηγέτης της Βόρειας Κορέας ψηφίστηκε από τους συντάκτες του ως ο πιο σέξι άντρας παγκοσμίως, πίστεψε και αναπαρήγαγε η εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.
Χωρίς να αντιληφθεί ότι πρόκειται για φάρσα, η εφημερίδα "Λαϊκή Ημερησία" δημοσίευσε χθες, Τρίτη, μία φωτογραφία του Κιμ Γιόνγκ Ουν στην ιστοσελίδα της, ως φόρο τιμής στον Βορειοκορεάτη ηγέτη με τον τίτλο "Ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας ανακηρύχθηκε ο Πιο Σέξυ Άνδρας από το περιοδικό Onion για το 2012".
Αναπαρήγαγε επίσης το εξής απόσπασμα της φάρσας: "Με το ακαταμάχητα όμορφο, στρογγυλό του πρόσωπο, την αγορίστικη γοητεία του, και το δυνατό, ρωμαλέο κορμό του, αυτό το τέκνο της Πιονγιάνγκ που κάνει τις καρδιές να χτυπούν, είναι η πραγματοποίηση του ονείρου κάθε γυναίκας. Ευλογημένος με έναν αέρα εξουσίας που κρύβει μια αλάνθαστη χαριτωμένη, χαδιάρικη πλευρά, ο Κιμ έκανε την συντακτική επιτροπή τη εφημερίδας να τα χάσει με την άψογη αίσθησή του περί μόδας, το κομψό του χτένισμα και, φυσικά, το διάσημο χαμόγελό του".
Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν ανακηρύχθηκε επισήμως ανώτατος ηγέτης της χώρας ύστερα από την κηδεία του πατέρα του, Κιμ Γιόνγκ Ιλ, πέρυσι.
Πηγή:pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου