Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Οι γάιδαροι που έγιναν… ζέβρες!

Πανέμορφα, εντυπωσιακά αλλά και ζώα της άγριας ζωής οι ζέβρες. Δεν είναι δα και εύκολο πράγμα να έχεις μια ζέβρα να σέρνει το κάρο σου, για παράδειγμα, ή να προσελκύει κόσμο στο πάρκο; Αυτό σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι στο Ζωολογικό Κήπο της Γάζας, το είδαν από εδώ, το κοίταξαν από εκεί και βρήκαν τη λύση:
perierga.gr - Οι γάιδαροι που έγιναν ζέβρες!
«Πού να τρέχουμε στα δάση και τις πεδιάδες για να βρούμε καμιά ζέβρα. Αφού έχουμε και γαϊδούρια αλλά και μπόλικο χρώμα!». Κάπως έτσι, λοιπόν, φίλοι μου τα γαϊδούρια… έγιναν ζέβρες, αφού οι υπάλληλοι ζωγράφισαν ασπρόμαυρες ρίγες σε όλο τους το σώμα!
perierga.gr - Οι γάιδαροι που έγιναν ζέβρες!
«Είναι ο μόνος ζωολογικός κήπος στην ευρύτερη περιοχή της Γάζας και κατ’ επέκταση ο μόνος χώρος διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Είχαμε δύο ζέβρες, αλλά πέθαναν από την πείνα κατά τη διάρκεια του πολέμου. Μερικά από τα άλλα ζώα δραπέτευσαν ή πέθαναν και κάποια άλλα κλάπηκαν», δήλωσε στην εφημερίδα ο υπεύθυνος του Κήπου.
perierga.gr - Οι γάιδαροι που έγιναν ζέβρες!
Ελλείψει αληθινών ζεβρών, λοιπόν, οι γάιδαροι στάθηκαν στο ύψος τους… Ούτε διαμαρτυρία ούτε αντίδραση! Υπομονετικά και… πολιτισμένα έγιναν αυτοί ζέβρες προκειμένου να αυξήσουν λίγο παραπάνω τα έσοδα του Ζωολογικού Κήπου που ήταν έτοιμος να βάλει λουκέτο! Τώρα κατά πόσο τους άρεσε αυτή η μεταμόρφωση, δεν γνωρίζω. Άσε που δεν νομίζω να τους ρώτησαν κιόλας…
perierga.gr - Οι γάιδαροι που έγιναν ζέβρες!
Πηγή:perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου