Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Eκανε μπίζνα την... αμαρτία

Τον αποκαλούν «βασιλιά της απιστίας», ο ίδιος ωστόσο δηλώνει απολύτως πιστός στη γυναίκα του με την οποία είναι παντρεμένος τα τελευταία επτά χρόνια. Εάν όντως λέει την αλήθεια για τον γάμο του, αυτό το γνωρίζει μόνον ο ίδιος και ενδεχομένως η σύζυγός του.
Η ιστοσελίδα του 42χρονου Καναδού αριθμεί πάνω από 17,6 εκατ. μέλη σε 25 χώρες.
Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουν καλά εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο, πολλοί μάλιστα από αυτούς εξ ιδίας πείρας, είναι πως ο παραπάνω, απολύτως δικαιολογημένος «βασιλικός τίτλος» του 42χρονου Καναδού Νόελ Μπίντερμαν δεν οφείλεται στις απιστίες του ιδίου προσωπικά αλλά των πολυάριθμων πελατών του. Βλέπετε, ο Μπίντερμαν τυγχάνει δημιουργός και διευθυντής του ιστοχώρου AshleyMadison.com.
Ο λόγος για μια υπηρεσία εύρεσης ερωτικού συντρόφου για... παντρεμένους. Η εν λόγω ηλεκτρονική πλατφόρμα δικτύωσης δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να αναζητούν και να συνάπτουν εξωσυζυγικές σχέσεις με διακριτικότητα, εχεμύθεια και πάνω από όλα ασφάλεια.

Σε 10 χώρες
«Κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ», απαντά σε όσους του αποδίδουν κατηγορίες «αντροχωρίστρας» ο ίδιος ο Μπίντερμαν, ο οποίος μάλιστα είναι προγραμματισμένο τις επόμενες ημέρες να επισκεφθεί τη χώρα μας προκειμένου να διαφημίσει την ελληνική έκδοση της AshleyMadison.com (ναι, ο εν λόγω ιστοχώρος πλέον «ομιλεί» εννέα γλώσσες, μεταξύ αυτών και τα ελληνικά, και δραστηριοποιείται σε δέκα γεωγραφικές περιοχές της υφηλίου, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης).

Οσο για την «ήσυχη» συνείδηση του Μπίντερμαν, αυτή μάλλον απορρέει από το γεγονός πως η υπηρεσία AshleyMadison.com επί του παρόντος αριθμεί περίσσότερα από 17,6 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη σε 25 χώρες, από τα οποία περίπου το 70% είναι άνδρες και το 30% γυναίκες. Επί της ουσίας, δηλαδή, μιλάμε για μια νέα, ιντερνετική «αυτοκρατορία της απιστίας» η καθαρή αξία της οποίας υπολογίζεται πλέον πως ξεπερνά τα 100 εκατ. δολ., ενώ, ενδεικτικά, τα κέρδη της μόνο για το 2012 έσπασαν το φράγμα των 20 εκατ. δολαρίων. Δεδομένων των παραπάνω, η AshleyMadison.com αποτελεί τη δημοφιλέστερη υπηρεσία στην κατηγορία της δικτύωσης μεταξύ παντρεμένων (η ίδια αυτοαποκαλείται «υπηρεσία εξωσυζυγικών ραντεβού για εχέμυθους και διακριτικούς συντρόφους») και μία από τις λαοφιλέστερες ηλεκτρονικές πλατφόρμες γενικά εύρεσης ερωτικών συντρόφων δίπλα στις επίσης κορυφαίες eHarmony.com και Match.com.

Η πορεία της AshleyMadison.com από το 2002 οπότε αυτή έκανε το ντεμπούτο της και μετά, υπήρξε άκρως εντυπωσιακή, το ίδιο εντυπωσιακή με την προσωπική πορεία του ιδρυτή της, Νοέλ Μπίντερμαν. Ο Μπίντερμαν, απόφοιτος της Νομικής, ξεκίνησε την καριέρα του ως νομικός σύμβουλος και μάνατζερ αθλητών, προτού μεταπηδήσει στον χώρο του Διαδικτύου, αρχικά ως κτηματομεσίτης και εν συνεχεία σε ρόλο συμβούλου... εξωσυζυγικών σχέσεων με σύνθημά του το: «Η Ζωή είναι Σύντομη. Κάνε μια σχέση».

Πλέον, περίπου δέκα χρόνια μετά, ο Μπίντερμαν έχει εξελιχθεί σε τηλεοπτικό αστέρα-ιεροκήρυκα της απιστίας, ενώ έχει κυκλοφορήσει και βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Αυτοί που απατούν, ευημερούν: πως η απιστία θα σώσει τον σύγχρονο γάμο».
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου