Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κέρασε καφέ... το διαρρήκτη!

Πρωτοφανή επίδειξη ευγένειας και αυτοσυγκράτησης έκανε ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος ο οποίος ξύπνησε τα ξημερώματα για να βρει στο μπαλκόνι του σπιτιού του έναν άγνωστο.

Κέρασε καφέ... το διαρρήκτη!

Ο Τόμας Χόλμπεργκ και η γυναίκα του κοιμόντουσαν στο κρεβάτι τους στο διαμέρισμά τους στο Κβαρνόσεν της Σουηδίας, όταν ακούστηκαν περίεργοι θόρυβοι έξω από την μπαλκονόπορτα, γύρω στις μία το βράδυ. Ο σύζυγος σηκώθηκε και ανοίγοντας απότομα την πόρτα, είδα μπροστά του έναν νεαρό, τον οποίο ακινητοποίησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και κάλεσε την αστυνομία.

Στη συνέχεια μετέφερε τον 21χρονο... συλληφθέντα στην κουζίνα (στη Σουηδία οι πολίτες μπορούν να συλλάβουν άλλο άτομο για παράνομη πράξη επ' αυτοφώρω, αρκεί να τον παραδόσουν άμεσα στις Αρχές) και... τον κέρασε ένα καφέ!
«Εδειχνε συντετριμένος και εντελώς παγωμένος, οπότε θεώρησα ότι μία γουλιά καφέ θα του έκανε καλό», είπε αργότερα ο Χόλμπεργκ στην τοπική Västerbottens Folkblad.
Ο νεαρός ζήτησε συγγνώμη από τον Χόλμπεργκ για την απόπειρα ληστείας και ήπιε ήσυχα τον καφέ του μέχρι που έφτασε η αστυνομία για να τον παραλάβει...
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου