Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Εφαρμογή μαρτυρά ποιά χώρα κάνει περισσότερο σεξ κι όχι μόνο...

Εφαρμογή μαρτυρά ποιά χώρα κάνει περισσότερο σεξ κι όχι μόνο...
Δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν εφαρμογές για σχεδόν κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας, δε μας προκαλεί εντύπωση η ύπαρξη της Spreadsheets εφαρμογής για το iOS λειτουργικό, η οποία παρακολουθεί, κυριολεκτικά, τη σεξουαλική ζωή όποιου αποφασίζει να τη χρησιμοποιήσει.
Καταγράφει τις κινήσεις του χρήστη και τα επίπεδα ήχου που παράγονται όση ώρα κάνει σεξ με το ταίρι του, αξιοποιώντας το επιταχυνσιόμετρο και το μικρόφωνο της συσκευής, ενώ δεν παραλείπει να παρέχει τα «απαραίτητα» στατιστικά και να αναλύει τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι.
Κι επειδή προφανώς, είναι κρίμα να πάνε τόσα δεδομένα χαμένα, η εταιρεία μετέτρεψε τα δεδομένα των 13.500 πελατών της σε ένα παγκόσμιο χάρτη κατάταξης των σεξουαλικών επιδόσεών τους.
Από πλευράς αντοχής «βασίλισσα» ανακηρύχτηκε η Αυστραλία, η οποία σκαρφάλωσε στην 1η θέση με 4 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα. Ακολούθησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες κι ο Καναδάς με 3:45 και 3:41 λεπτά αντίστοιχα. Το Τοπ-5 έκλεισε με τη Ρωσία στην 4η θέση και 3:31 λεπτά και το Μεξικό στην 5η θέση και 3:23 λεπτά.
Ωστόσο, εάν εξετάσουμε το ερώτημα «ποιές χώρες κάνουν το περισσότερο σεξ, τότε το Τοπ-5 είναι διαφορετικό και διαμορφώνεται από την 1η στην 5η θέση τις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένες Πολιτείες, Κίνα, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο και Ρωσία.
Εμείς -όπως παρατήρησες- είτε έτσι είτε αλλιώς δε βρισκόμαστε πουθενά στην παγκόσμια κατάταξη και νομίζω θα συμφωνήσουμε στον ακόλουθο λόγο: απλά δε χρησιμοποιούμε τέτοιες εφαρμογές.

Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου