Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ο σύζυγος είχε ζητήσει να τον θάψουν μαζί με τα λεφτά του, όμως η σύζυγος...

Ο σύζυγος είχε ζητήσει να τον θάψουν μαζί με τα λεφτά του, όμως η σύζυγος...
Η ευχή ενός μελλοθάνατου είναι ένα σοβαρό γεγονός, καθώς όταν το αγαπημένο πρόσωπο αφήνει τα εγκόσμια, οι συγγενείς και οι φίλοι του πρέπει να τιμήσουν την επιθυμία του με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν – αν και ορισμένες φορές η πραγματοποίηση της ευχής δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο.
Στη συγκεκριμένη ιστορία πρωταγωνιστεί ένας πολύ άπληστος άντρας, ο οποίος επρόκειτο να πεθάνει, όμως αγαπούσε τόσο πολύ τα χρήματά του, που ζήτησε από τη γυναίκα του να τον θάψει με αυτά, γιατί ήθελε να τα έχει στον άλλον κόσμο, αφήνοντάς της παράλληλα... τίποτα απολύτως! Εκείνη ήταν αποφασισμένη να εκτελέσει την τελευταία του επιθυμία, κάνοντάς το βέβαια με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε.

Εκείνη, από την πλευρά της, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του και έτσι ξεκίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Όσο το πτώμα του βρισκόταν στο φέρετρο, η σύζυγός του, ντυμένη στα μαύρα, είπε στους νεκροθάφτες να σταματήσουν και έπειτα εμφάνισε ένα κουτί παπουτσιών, το οποίο τοποθέτησε δίπλα στον σύζυγό της.
Στη συνέχεια τους επέτρεψε να τον θάψουν, ενώ μια φίλη της που βρισκόταν στην τελετή ρώτησε τη γυναίκα τι ακριβώς περιείχε το κουτί, περιμένοντας να ακούσει κάτι τρελό, όμως εκείνη της απάντησε πως ο άντρας της ήταν ένας καλός χριστιανός και πως τον τίμησε όπως του έπρεπε.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η χήρα, πήρε όλα τα χρήματα του άντρα της, τα μετέφερε στον λογαριασμό της και του έγραψε μια επιταγή, για να τα έχει μαζί του, όπως ακριβώς ήθελε.

Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου