Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Το site όπου μπαίνει ένας τη φορά!

Το site όπου μπαίνει ένας τη φορά!
Μέρες τώρα τα media αναφέρονται εκτενώς στο υπαρκτό πρόβλημα της αναμονής στα ATM, έστω και αν μερικές φορές υπερβάλουν λιγουλάκι εδώ που τα λέμε...ωστόσο τίποτα μα τίποτα, ούτε καν οι ουρές στο ΙΚΑ και σε λοιπές ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το εντελώς παλαβής επινόησης website, mostexclusivewebsite.com
Το εν λόγω site λειτουργεί υπό το καθεστώς μιας εξωφρενικής αρχής που υπαγορεύει ότι δέχεται ΕΝΑΝ επισκέπτη τη φορά. Όπως μπορείς να δεις στην φωτογραφία που παραθέτουμε, αφού μπήκαμε στο website και αφού περιμέναμε κάποια δευτερόλεπτα την σελίδα να φορτώσει, μας παρουσιάστηκε το μήνυμα "ένας επισκέπτης ανά λεπτό. Πάρε αριθμό προτεταιότητας".
Από κάτω βλέπεις μια αντίστροφη μέτρηση που επανεκκινεί διαρκώς κάθε ένα λεπτό, δίνοντάς σου την ευκαιρία να πληκτρολογήσεις σε ένα ειδικό πλαίσιο ένα όνομα και ακολούθως να πατήσεις το μπλε πλαίσιο και να "αρπάξεις" το δικό σου εισιτήριο στην ουρά αναμονής.
Ένα website με παιδευτική αξία ειδικά για τους συμπατριώτες μας...
Ένα website με παιδευτική αξία ειδικά για τους συμπατριώτες μας...
Το website - "φάρσα" απέκτησε προσφάτως δημοσιότητα, χάρη στην τηλεόραση και το Internet και έκτοτε οι ουρές αναμονής  διαρκώς μεγαλώνουν. Εάν καταφέρεις και αποκτήσεις κι εσύ ένα εισητήριο αναμονής το πιθανότερο είναι να βρεθείς πίσω από έναν πενταψήφιο αριθμό ατόμων.
Tώρα, τι κερδίζει κάποιος όταν φτάσει η σειρά του θα σας γελάσουμε...Καλύτερα να πάμε έξω από μια τράπεζα και να περιμένουνμε να ανοίξει...
Πηγή:pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου