Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Παπαγάλος συνελήφθη επειδή έβριζε 85χρονη

Παπαγάλος συνελήφθη επειδή έβριζε 85χρονη
Ένας παπαγάλος κατηγορήθηκε ότι μιλά άσχημα, χρησιμοποιώντας αισχρόλογα, σε μια γυναίκα 85 ετών. Κατά συνέπεια, ο παπαγάλος μαζί με τη γυναίκα και τον ιδιοκτήτη του παπαγάλου, που περιέργως είναι ο θετός γιος της 85χρονης, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Chandrapur στη Maharashtra, στην Ινδία.
Ειδικότερα, η Janabai Sakharkar κατηγόρησε τον γιο της, ότι έχει διδάξει στον παπαγάλο να της μιλά άσχημα κάθε φορά που εκείνη περνάει από μπροστά του. Για να επιβεβαιωθούν τα όσα έλεγε, η αστυνομία κάλεσε στο τμήμα τον γιο της Suresh, τον παπαγάλο Hariyal και την ίδια.
Ωστόσο, ο παπαγάλος δεν έβγαλε ούτε λέξη καθ' όλη την διάρκεια παραμονής του στο αστυνομικό τμήμα. Ο επιθεωρητής Dongre δήλωσε, σχετικά, στους δημοσιογράφους
“Υπάρχει μια διαφωνία σχετικά με την ακίνητη περιουσία ανάμεσα στη γυναίκα και τον θετό της γιο. Έχουμε παρακολουθήσει τον παπαγάλο προσεκτικά, αλλά δεν είπε ότι ούτε μια λέξη στο αστυνομικό τμήμα, όπου ήταν αντιμέτωπος με την καταγγέλλουσα”.
Αν και ο παπαγάλος Hariyal δεν επιτέθηκε φραστικά στην 85χρονη Janabai, ούτε έδειξε να έχει αυτή την τάση, όσο ήταν στο τμήμα, η αστυνομία αποφάσισε να τον παραδώσει στους υπαλλήλους του Τμήματος Δασών, λαμβάνοντας υπόψη την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία περιήλθε η 85χρονη.
Πηγή:pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου