Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η Βουλή περικυκλώνεται!


Τη δική τους απάντηση στο μεσοπρόθεσμο υπόσχονται να δώσουν οι «αγανακτισμένοι» θέτοντας τους εαυτούς τους ως οδόφραγμα μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο.
Την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου, ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου και γενικής απεργίας, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες κάνουν ένα βήμα μπροστά και αποφασίζουν να «καταλάβουν» τη Βουλή.
Το κάλεσμα έχει οριστεί για τις 07:00 το πρωί ώρα που θα στηθεί μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το χώρο του κοινοβουλίου, φράζοντας με αυτό τον τρόπο την είσοδο στους παροικούντες σε αυτό, τους έλληνες βουλευτές.
Εκτός από την περικύκλωση της Βουλής, οι «αγανακτισμένοι» έχουν δώσει ραντεβού για την ίδια ώρα, έξω από το μετρό Ευαγγελισμού και το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Το ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα».Το άρθρο έχει παρθεί από το newsbomb.gr
Κατα τη δική μας άποψη είναι πάντως πολύ προκλητικό από την κυβέρνηση να γράφει, εκεί που δεν πιάνει μελάνι, τον κόσμο που μαζεύεται κάθε μέρα και να συνεχίζει απτόητη τη ληστρική επιδρομή που έχει ξεκινήσει με τις πλάτες του Δ.Ν.Τ. Η ανικανότητά τους ακόμα και τώρα να ακούσουν το λαικό αίσθημα, είναι ακόμα ένα τρανό παράδειγμα του κατά πόσο σέβονται το λαό που κυβερνάνε. Εκτός από το συγνώμη αποτύχαμε δε τους μένει και τίποτα άλλο. Ήδη έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και έχουν κλέψει από παντού. Όλοι αυτοί είναι οι ίδιοι που συμμετέχουν τόσα χρόνια σε όλο αυτό τον άχρηστο κομματικό ιστό που έχει στηθεί και τρώει την Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια.Να ξέρετε όμως ότι όλοι αυτοί που είναι μαζεμένοι απέξω δεν είναι για πλάκα.Σοβαρευτείτε λοιπόν την τελευταία έστω στιγμή και αποδείξτε έστω και για μια φορά ότι δεν είστε εντελώς άχρηστοι. Μην ψηφίζεται τη νέα φοροεπιδρομή......

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ...ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ...ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή