Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ένα μπράβο στο «ΘΕΟΔΩΡΙΔΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ » του Δήμου Καρδίτσας

Μια συγκινητική στιγμή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι δημότες του Νομού Καρδίτσας, την περασμένη Κυριακή 5 Ιουνίου στις 7 και 30, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, όταν τα παιδιά με ειδικές ικανότητες του Θεοδωρίδειου Κέντρου έδωσαν μια μοναδική παράσταση.
Η προσπάθεια είχε ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια από την υπεύθυνη του Κέντρου,κ. Ζωή Έξαρχου, η οποία μαζί με την εθελόντρια του "Ερυθρού Σταυρού" κ.Ζανέτα Βλαχούτα και το κ.Σπύρο Μπουντούρη από το Θεατρικό Εργαστήρι "Τέχνης Παίδευσις", αφιέρωσαν χρόνο και κόπο ώστε να δημιουργήσουν αυτή την όμορφη παρασταση. Το θεατρικό που ανέβασαν έχει τίτλο "Ένα πουλί στη χώρα των γάτων" και είναι διασκευή από το έργο "Ένας γάτος που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει" ενός Χιλιανού συγγραφέα.
Η παράσταση έγινε για να δώσει χαρά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Κέντρου, τα οποία ανταποκρίθηκαν με μεγάλη επιτυχία στους ρόλους τους. Στη παράσταση ακόμα πήραν μέρος εθελόντριες του "Ερυθρού Σταυρού" και η υπεύθυνη του Κέντρου Ζωή Έξαρχου. Η αίθουσα του Κινηματοθέατρου ήταν γεμάτη από κόσμο και από συγκίνηση, καθώς οι δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Η παράσταση λογικά θα δοθεί και σε άλλες πόλεις.

΄Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επαινούνται και να τυγχάνουν προβολής και στήριξης από όλους μας. Είναι πολύ όμορφο να προσπαθείς να δόσεις σε αυτά τα παιδιά όσα περισσότερα μπορείς. Γι αυτό κι εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να πούμε ένα μπράβο σε όλους αυτούς που κόπιασαν γι αυτήν την πολύ όμορφη παράσταση.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου