Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της από αιμορραγία που της προκάλεσε sex toy

Μια γυναίκα από τη Βόρεια Καλιφόρνια μηνύει εταιρία ερωτικών βοηθημάτων γιατί ο πρόσφατα αγορασμένος δονητής της της προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία με συνέπεια να λιποθυμήσει. Συνέβη στις Η.Π.Α.

Η April Bonjour χρησιμοποιούσε το sex toy κατά τη διάρκεια της ερωτικής της επαφής με τον φίλο της, όταν ένιωσε έναν έντονο πόνο όπως τον περιγράφει, χάνοντας αμέσως μετά τις αισθήσεις της.
Η Bonjour (ωραίο όνομα) εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου της μεταγγίστηκε αίμα, ενώ έχει ήδη αποφασίσει να κινηθεί νομικά κατά της εταιρίας Pipedream Products για τον σωματικό, αλλά και ψυχικό της τραυματισμό.
Περιγράφοντας το γεγονός που συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο, η Bonjour δήλωσε πως η αιμορραγία δεν σταματούσε με τίποτα και ότι το αγόρι της κάλεσε εσπευσμένα τις πρώτες βοήθειες, έντρομος στο θέαμα που έβλεπε.
"Νόμιζε ότι θα πεθάνω", δήλωσε χαρακτηριστικά η άτυχη Αμερικανίδα, η οποία μήνυσε την εταιρία, αφού πρώτα την προσέγγισε τηλεφωνικά, ζητώντας αποζημίωση, την οποία της αρνήθηκαν.
Κατά τ' άλλα, στο site της συγκεκριμένης εταιρίας, υπερτονίζεται το μότο: "Δεν φτιάχνουμε τον οργασμό. Απλά τον κάνουμε καλύτερο.
Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου