Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

30χρονος παιδόφιλος με AIDS συνελήφθη

Μια αρρωστημένη υπόθεση ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας μετά από "παγίδα" που έστησαν οι βρετανικές αστυνομικές αρχές, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. 
Ένας παιδόφιλος, φορέας του AIDS συνελήφθη, όταν παγιδεύτηκε από τις αστυνομικές αρχές της Μεγάλης Βρετανίας.
Πρόκειται για τον 30χρονο Steven King, που εργαζόταν στο λογιστικό τμήμα δικηγορικού γραφείου, ο οποίος έκανε το λάθος να κλείσει ραντεβού μέσω διαδικτύου με αστυνομικό που προσποιείτο  ότι μπορούσε να διαθέσει παιδιά στον παιδόφιλο, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.
Ο King μάλιστα δεν δίστασε να πραγματοποιήσει δυο ώρες ταξίδι από τον τόπο κατοικίας του, έχοντας στο μυαλό του ότι θα βιάσει τρία παιδιά ηλικίας 5, 6 και 10 ετών.

  Στις διαδικτυακές συνομιλίες με τον αστυνομικό, ο παιδόφιλος  αποκάλυψε ότι είχε ήδη βιάσει ένα νεαρό αγόρι 13 ετών, ενώ σε ένα από τα διεστραμμένα μηνύματα που αντάλλασσε online, είχε γράψει αναφορικά με τις ηλικιακές προτιμήσεις του "οποιαδήποτε ηλικία, όσο μικρότερο τόσο καλύτερα".
Όταν συνελήφθη αρνήθηκε ότι είχε ήδη βιάσει τον 13χρονο που είχε αναφέρει στον αστυνομικό, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν προφυλακτικά με διάφορες γεύσεις και παιδικά παιχνίδια. Επιπλέον, στο σπίτι του εντοπίστηκαν αντικείμενα όπως ένα laptop, ένα USB stick και σκληροί δίσκοι, με φωτογραφίες γυμνών παιδιών.
Ο King καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης, αφού παραδέχτηκε στις αρχές ότι είχε πρόθεση να κακοποιήσει το 5χρονο αγόρι και το 6χρονο κορίτσι (που υποτίθεται ότι θα συναντούσε στο σπίτι του αστυνομικού)  και δύο χρόνια επιπλέον για την κατοχή φωτογραφιών πορνογραφικού περιεχομένου με παιδιά.
Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου