Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Στη δημοτική βιβλιοθήκη, οι άστεγοι βλέπουν πορνό!

Συνταγματικοί λόγοι... επιτρέπουν την πρόσβαση όλων σε κάθε νόμιμη ιστοθέση, λένε οι υπεύθυνοι.
Στη δημοτική βιβλιοθήκη, οι άστεγοι βλέπουν πορνό!
Οι υπέρμαχοι της συρρίκνωσης του κράτους πρόνοιας και των κοινωνικών παροχών στην Καλιφόρνια βρήκαν το επιχείρημά τους σε μία παράδοξη είδηση από το αστυνομικό δελτίο.
Στη δημοτική βιβλιοθήκη της Λαγκούνα Μπιτς, το προσωπικό εντόπισε προ ημερών μία ομάδα αστέγων, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσαν τους υπολογιστές που διατίθενται στο κοινό για πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Ελέγχοντας το περιεχόμενο των σελίδων που επισκέπτονταν, αντελήφθηκαν ότι επρόκειτο για πορνογραφικές σελίδες. Μάλιστα, όταν επενέβησαν, έπιασαν έναν εξ αυτών σε «ιδιαίτερες στιγμές», μπροστά στον υπολογιστή.
Με την επέμβαση της αστυνομίας, μάλιστα, βρέθηκε επάνω στον 46χρονο και ποσότητα μαριχουάνας, για να ολοκληρωθεί το σκηνικό.
Οπως είναι προφανές, η αποκάλυψη του γεγονός προκάλεσε οργή στους τακτικούς επισκέπτες της βιβλιοθήκης, ειδικά καθώς την ώρα του συμβάντος ο χώρος ήταν γεμάτος και με παιδιά και εφήβους.
Η διεύθυνση της βιβλιοθήκης τόνισε ότι δεν επιτρέπεται συνταγματικά η γενικευμένη απαγόρευση πρόσβασης από τους υπολογιστές προς οποιοδήποτε νόμιμο σάιτ.
Οι γονείς δεν φαίνεται να συμφωνούν με τα δημοκρατικά αισθήματα των υπευθύνων. Στα βιβλία δεν υπάρχει τμήμα πορνογραφίας, οπότε γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για την πρόσβαση μέσω των υπολογιστών, αναρρωτήθηκε ένας από αυτούς.
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου