Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τι προτιμά ένας άντρας, το φαγητό ή το σεξ;

Τι προτιμά ένας άντρας, το φαγητό ή το σεξ;
Τι θα λέγατε αν σας ρωτούσαν τι προτιμάτε από τα δύο: φαγητό ή σεξ;
Πάντως οι τελευταίες έρευνες λένε πως όσο κι αν θεωρούμε τους άντρες κολλημένους με το σεξ, δεν είναι πλέον και τόσο απαραίτητο στο σύγχρονο άντρα. Πριν λίγο καιρό το Match.com και το Today.com ανακοίνωσαν πως μετά από μια μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν πως 1 στους 3 προτιμά το φαγητό του από το να κάνει σεξ.
Πάντως για του λόγου το αληθές η ιστοσελίδα Salon μελέτησε λίγο παραπάνω αυτές τις έρευνες και διαπίστωσε πως έχει μεγάλη σημασία ποιος ζητά να πραγματοποιηθούν οι έρευνες αυτές, όπως για παράδειγμα, συγκεκριμένες εταιρείες.
Για παράδειγμα μια έρευνα που αποκάλυψε ότι το 43% των Καναδών προτιμούν το μπέικον από το να κάνουν σεξ, είχε ζητηθεί να πραγματοποιηθεί από τη Maple Leafe Foods Inc. που εμπορεύεται -μαντέψτε τι- μπέικον!
Μια άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Better Sleep Council διαπίστωσε ότι το 61% των ενήλικων Αμερικανών προτιμούν τον ύπνο τους από το σεξ, ενώ μια εταιρεία εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα έκανε έρευνα που έδειξε πως οι άντρες προτιμούν να στερηθούν το σεξ από το κινητό τους.

Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου