Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Σμουτς! Αυτά είναι τα ωραιότερα σημεία στο κόσμο για να έρθετε λίγο πιο... κοντά

Πρόκειται για την καμπάνια - "This Is A Good Kiss Spot"-"εδώ είναι ωραίο σημείο για φιλί" στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο

Μία Ιταλική  πρωτοβουλία  που έχει ξεκινήσει από έναν καλλιτέχνη  στο Facebook. Πρόκειται για την καμπάνια - "This Is A Good Kiss Spot"-"εδώ είναι ωραίο σημείο για φιλί" στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Επιλέγουν ένα τέτοιο σημείο και κολλάνε εκεί ένα αυτοκόλλητο.

Ονομάζεται 0707 και γρήγορα πήρε διαστάσεις. Φωτογραφίες με μέρη που πολίτες από όλο τον κόσμο θεωρούν ότι είναι "καλά σημεία" για να ανταλλάξει κανείς ένα φιλί με τον άνθρωπο που είναι ερωτευμένος, ανεβαίνουν διαρκώς στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.
Έχουν προταθεί γραφικά σημεία, κοντά σε μνημεία, σε γέφυρες, παγκάκια, αυτοκίνητα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς στην Νέα Υόρκη, το Λονδίνο , το Σίδνεϊ , τη Ρώμη , το Παρίσι και τη Βουδαπέστη.

Όποιος έχει να προτείνει κάποιο τέτοιο σημείο στη χώρα του μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στους υπεύθυνους και εκείνοι θα του στείλουν το αυτοκόλλητο. Στη συνέχεια εκείνος θα το φωτογραφίσει και η πρότασή του θα γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου