Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Έσωσε το μπαρ του τοποθετώντας ψεύτικη στάση λεωφορείου απ’ έξω!

Έσωσε το μπαρ του τοποθετώντας ψεύτικη στάση λεωφορείου απ’ έξω!
Γενικά, ένας επιχειρηματίας μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορα μέσα για να προσεγγίσει πελατεία στο κατάστημά του, όπως για παράδειγμα όμορφη διακόσμηση, καλές τιμές, αλλά και μια δυνατή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όμως ο John Hawkridge, ιδιοκτήτης παμπ στο Σάσεξ, βρήκε έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο για αυξήσει τους πελάτες του, τοποθετώντας μια... ψεύτικη στάση λεωφορείου έξω από το μαγαζί του.

Ο Hawkridge, που είναι συνταξιούχος κτηνίατρος, αγόρασε την παμπ με το όνομα Gallipot Inn το 2013, και ενώ κινδύνευε με κλείσιμο.
Μετά από λίγο, έτυχε να βρει μια πεταμένη ταμπέλα στάσης λεωφορείου γύρω στα 4 μίλια μακριά από την παμπ και έτσι αποφάσισε να την τοποθετήσει έξω από το μαγαζί του.
Αυτή του η κίνηση όχι μόνο βοήθησε στο να συγκεντρώνει κόσμο το μαγαζί, αλλά ακόμα και το ίδιο το δίκτυο των λεωφορειακών γραμμών αναγνώρισε τη στάση, εντάσσοντάς τη στο δρομολόγιό του!
Όπως δήλωσε πάντως ο άνδρας σε τοπική εφημερίδα, το όλο περιστατικό τού φαίνεται αστείο, μιας και μια μικρή και ασήμαντη κίνηση αποδείχτηκε πολύ σωστή.


Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου