Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Έκανε μήνυση επειδή τον κοιτούσε πολύ έντονα (από την TV!)

Έκανε μήνυση επειδή τον κοιτούσε πολύ έντονα (από την TV!)
Σε μια χώρα όπως η μακρινή και αχανής Κίνα, συμβαίνουν πολλά αξιοπερίεργα, δεδομένης της τεράστιας έκτασης και του πληθυσμού δισεκατομμυρίων. Έτσι, πολύ συχνά, μαθαίνουμε ειδήσεις από την Κίνα που εμπίπτουν στο είδος "παράξενα". Αυτήν τη φορά, η είδηση έχει και δικαστική διάσταση...
Ένας Κινέζος μήνυσε μια διάσημη συμπατριώτισσά του ηθοποιό, επειδή όπως λέει, τον κοιτούσε με πολύ έντονο βλέμμα μέσα από την τηλεόραση, με συνέπεια να υποστεί πνευματική ζημιά!
Η ηθοποιός με την "ικανότητα" να προκαλεί τέτοιο άγχος στους τηλεθεατές, είναι η Zhao Wei, που σύμφωνα με το Forbes είναι η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η Wei πρωταγωνιστεί στην σειρά Tiger Mom, στην οποία υποδύεται μια μητέρα που προσπαθεί να ισορροπήσει καριέρα και μητρότητα.
Δεν ξέρουμε αν η μήνυση κατατέθηκε για κερδοσκοπικούς λόγους ή επειδή ο εγκαλών έχει πραγματικά πνευματικό πρόβλημα, γεγονός όμως είναι ότι στην Κίνα τον τελευταίο καιρό γίνονται πολλές τέτοιες "φευγάτες" μηνύσεις, από τη στιγμή που η νομοθεσία κατέστησε πιο δύσκολο για τα δικαστήρια να απορρίπτουν τέτοια αιτήματα.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του Tiger Mom και να διαπιστώσετε αν η Zhao Wei κοιτάζει πολύ έντονα...

Πηγή:pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου