Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Μικρό βρετανικό χωριό σκανδαλίζεται από το μεγαλύτερο φεστιβάλ σeξ της χώρας!

Μικρό βρετανικό χωριό σκανδαλίζεται από το μεγαλύτερο φεστιβάλ σeξ της χώρας!
Ένα μικρό και ήσυχο χωριό στο Gloucestershire της Βρετανίας ήρθε αντιμέτωπο με τον αφόρητο θόρυβο που προκάλεσε η διοργάνωση του μεγαλύτερου φεστιβάλ σeξ της χώρας, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ επί δύο ημέρες.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το Swingfields 2015 έγινε στο χωριό Flaxley, στο δάσος του Dean, με τους 30 κατοίκους του χωριού να έρχονται σε κατάσταση πανικού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περίπου 500 άτομα, ενώ οι κάτοικοι της μικρής κοινότητας δεν είχαν ιδέα ότι το φεστιβάλ επρόκειτο να λάβει χώρα στην περιοχή τους, μέχρι που είδαν σχετικές αφίσες.
Όπως είπαν οι ίδιοι, ο θόρυβος που ερχόταν από το λιβάδι ήταν ανυπόφορος και όταν πλησίασαν στην είσοδό του με σκοπό να ζητήσουν να χαμηλώσει η μουσική, αντιλήφθηκαν πως μάλλον δεν ήταν μια συνηθισμένη μουσική εκδήλωση...

Επιπλέον, οι κάτοικοι ανέφεραν πως θα έπρεπε να έχουν ειδοποιηθεί εξαρχής για το γεγονός, που άρχισε την περασμένη Πέμπτη στης 12 το μεσημέρι και τελείωσε την Κυριακή στις 2 τα ξημερώματα. Όμως όπως φαίνεται, η τοποθεσία είχε κρατηθεί μυστική για λόγους διακριτικότητας και ασφάλειας, και ανακοινώθηκε δύο ημέρες πριν σε όσους είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους.
Όσο για τις λεπτομέρειες του φεστιβάλ, περιείχε υδρομασάζ, σάουνα, πάγκους πώλησης εpωτικών παιχνιδιών, καθώς και τμήμα περιποίησης, όπου προσφέρονταν υπηρεσίες μασάζ και μανικιούρ.

Όμως για τους κατοίκους του χωριού, ο θόρυβος που τους τάραζε έκανε τις 48 ώρες διάρκειας της εκδήλωσης να μοιάζουν με Κόλαση. Τι κι αν έλεγαν συνεχώς στους διοργανωτές να χαμηλώσουν τη μουσική, τι κι αν επικοινώνησαν με τις Αρχές και την υπηρεσία περιβαλλοντικής προστασίας, δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα.
Ακόμη, όπως δήλωσε κάποιος από τους κατοίκους, η τοποθεσία του φεστιβάλ ήταν απερίσκεπτη, μιας και στην κοινότητα ζουν παιδιά και νεαρές οικογένειες, οπότε το ότι συνέβη ένα τέτοιο γεγονός εκεί, απλά κατάντησε αηδιαστικό.
Πάντως, οι τιμές των εισιτηρίων για το Swingfield ξεκινούσαν περίπου από τα 437 ευρώ, φτάνοντας μέχρι και τα 770, με βασική ενδυματολογική οδηγία όλων των επισκεπτών να έχουν το κάτω μέρος του σώματός τους καλυμμένο, ενώ τηρήθηκε αριθμός θέσεων. Το 2013, το ίδιο φεστιβάλ είχε πραγματοποιηθεί με 250 συμμετέχοντες.

Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου