Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Τα 11 πιο περίεργα πράγματα που έκαναν ενδιαφερόμενοι για μια θέση εργασίας

Τα 11 πιο περίεργα πράγματα που έκαναν ενδιαφερόμενοι για μια θέση εργασίας
Η αγορά εργασίας, έχει δυσκολέψει πολύ σε παγκόσμιο επίπεδο και το θέμα της ανεργίας ταλαιπωρεί πολλές χώρες. Πηγαίνοντας σε συνεντεύξεις για δουλειά, τις περισσότερες φορές υπάρχουν πάρα πολλοί υποψήφιοι, οι οποίοι διεκδικούν μια μόνο θέση και όπως είναι επόμενο, θέλουν να ξεχωρίσουν για να την πάρουν.
Όμως πέρα από δυνατά προσόντα, ορισμένοι ενδιαφερόμενοι σκαρφίστηκαν και άλλα κόλπα για να καταφέρουν την πολυπόθητη πρόσληψη τους. Διαβάστε παρακάτω 11 από τα πιο περίεργα πράγματα που έκαναν υποψήφιοι, για να κατακτήσουν την θέση εργασίας που ήθελαν!

1.Έμαθε το εστιατόριο που δειπνούσε ο υπεύθυνος προσλήψεων και περίμενε για να του πληρώσει τον λογαριασμό.
2.Έβαλε φωτιά στην άκρη της κόλλας του βιογραφικού του θέλοντας να δείξει τον… διακαή του πόθο για να πάρει τη θέση.
3.Πατέρας έβαλε τη μικρή του κόρη να τηλεφωνήσει στον διευθυντή εταιρείας με τον οποίον είχε προγραμματισμένη συνέντευξη και να τον ευχαριστήσει προκαταβολικά «που έδωσε δουλειά στον μπαμπά της».
4.Έστειλε τούρτα στον υπεύθυνο προσλήψεων, η οποία έγραφε: Συγχαρητήρια! Ο ( το όνομα του υποψήφιου – αποστολέα) πήρε τη δουλει!
5. Ενώ βρισκόταν σε συνέντευξη, ο εν λόγω υποψήφιος απάντησε σε τηλεφώνημα, καθιστώντας σαφές πως τον καλούσαν από άλλη εταιρεία, για να του κάνουν μια νέα προσφορά για δουλειά.
6.Επίσης, κατά διάρκεια της συνέντευξης, ο ενδιαφερόμενος για τη δουλεία, κάθισε στο πάτωμα και ζήτησε από τον υπεύθυνο προσλήψεων να τον φωτογραφίσει μαζί με τη μασκότ της εταιρείας.
7.Κάποιος άλλος προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον υπεύθυνο προσλήψεων μιλώντας για την ιστορία της εταιρείας, όμως η ιστορία ήταν λάθος.
8.Άλλη υποψήφια, παρουσίασε το βιογραφικό της σε… συσκευασία δώρου!
9.Υποψήφιος μπήκε στον χώρο της συνέντευξης και άρχισε να δείχνει στον υπεύθυνο φωτογραφίες μελών της οικογένειας του που εργάζονταν στην ίδια εταιρεία, με το ύφος παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής.
10. Πήγε στη συνέντευξη έχοντας μαζί του αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιούσε ανάλογα με την έκβαση της συζήτησης, σαν ηθοποιός.
11.Έστειλε κουπόνι δωρεάν γεύματος στον υπεύθυνο προσλήψεων της εταιρείας που ενδιαφερόταν να μπει.


Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου