Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Νεκρός για ....μια κάμερα

Επειδή ξεκινήσαμε σήμερα με το κέντρο της Αθήνας, ένα άλλο περιστατικό βίας που έγινε χθες το πρωί στη διαστάυρωση Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου έχει πραγματικά προκαλέσει σοκ.
Νεαρός άνδρας πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του από χώρο στάθμευσης, για να συνοδεύσει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο προκειμένου να γεννήσει.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες ήταν τρεις και επιτέθηκαν στον άνδρα επειδή κρατούσε μια κάμερα. Την κάμερα λογικά την κρατούσε για να βιντεοσκοπήσει το ευτυχές γεγονος. Κατά τη συμπλοκή ο άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα.Κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί αφήνουν λουλούδια στον τόπο δολοφονίας του άτυχου άνδρα, ο οποίος ήταν υπεύθυνος φαρμακευτικής εταιρίας.

Δυστυχώς η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι πολύ άσχημη, και μάλλον εμείς που μένουμε στην επαρχία ακούμε μόνο τα πολύ άγρια περιστατικά. Μονο μια κουβέντα σ' αυτούς που κυβερνούν αυτόν το τόπο, αφήστε τους αστυνομικούς να φυλάνε ακόμα το Μητσοτάκη, το Σημίτη και τόσους μύριους άλλους άχρηστους πολιτικούς, καλλιτέχνες...... και αφήστε τον απλό κόσμο απροστάτευτο να πεθαίνει σε κάθε γωνιά της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας....έτσι κι αλλιώς τι σας νοιάζει?

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΖΟΥΓΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή