Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τα τελευταία προγνωστικά της Eurovision

Σύμφωνα με την σουηδική εταιρεία unibet, νικήτρια χώρα στον φετινό διαγωνισμό της eurovision είναι η Γαλλία με απόδοση 1,70. Ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία με αποδόσεις 3,50 και 4,00, αντίστοιχα. Στα στοιχηματικά τραπέζια φαίνεται ότι οι μεγάλες χώρες του διαγωνισμού (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία) αντιμετωπίζουν τον διαγωνισμό πιο σοβαρά από ότι τα προηγούμενα χρόνια, αφού συμμετέχουν στον διαγωνισμό με καταξιωμένους καλλιτέχνες και πολύ σύγχρονα κομμάτια.Δείτε ένα βίντεο με όλες τισ συμμετοχές παρακάτω:

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός της eurovision 2011 στο στάδιο Esprit Arena του Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου θα πάρει μέρος και η ελληνική συμμετοχή με τον Λούκα Γιώρκα και τον Stereo Mike. Μέχρι στιγμής το «Watch My Dance» βρίσκεται ενδέκατο στην τελική κατάταξη του ημιτελικού με απόδοση 31,00.
Ένα «outsider» του φετινού διαγωνισμού θεωρούταν μέχρι τις προηγούμενες μέρες η Ρωσσία η οποία σύμφωνα με τα προγνωστικά έρχεται δεύτερη στον ημιτελικό μετά το Αζερμπαϊτζάν με απόδοση 4,75 και στον μεγάλο τελικό, οι στοιχηματικές εταιρείες την θέλουν δέκατη με απόδοση 23,00. Μία άλλη χώρα που τώρα τελευταία έχει κλέψει τις εντυπώσεις είναι η Βοσνία Ερζεγοβίνη, η οποία μέχρι στιγμής έρχεται πρώτη στον ημιτελικό της Πέμπτης, με απόδοση 3,75 και έβδομη στον μεγάλο τελικό με απόδοση 15,00.
Μένουν ακόμα κάποιες μέρες για τον μεγάλο τελικό… Όλα μπορούν να ανατραπούν!!!
Παρακάτω βλέπουμε το βίντεο της Ελληνικής συμμετοχης 'Watch my dance' με το Λούκα Γιόρκα και τον Stereo Mike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου