Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Περπάτησε πάνω στο ........νερό!!

 Ο μάγος Ντιναμό, έδειξε τη μοναδική ικανότητά του να περπατά πάνω από το νερό εκπλήσσοντας τους κάτοικους του Λονδίνου που τον θαύμαζαν από τη Γέφυρα Westminster, πάνω από τον ποταμό Τάμεση!

Πάνω στα παγωμένα νερά του Τάμεση περπάτησε ο βρετανός μάγος Ντιναμό, αφήνοντας πραγματικά άφωνους όσους είδαν το – αναμφίβολα- όχι και τόσο συνηθισμένο θέαμα...
Ο 28χρονος Ντιναμό, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Στιβ Φράιν είχε σκοπό να διασχίσει μεγάλο μέρος του του ποταμού Τάμεση στο κεντρικό Λονδίνο μπροστά από από το Βρετανικό Κοινοβούλιο και το ρολόι Big Ben, αλλά όταν έφθασε στην μέση του ποταμού ένα λιμενικό της αστυνομίας τον σταμάτησε.
Το κόλπο κινηματογραφήθηκε για το τηλεοπτικό σόου του "Dynamo: Magician Impossible" και σύντομα θα προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση.
Ο μάγος Φρέιν είναι δημοφιλής για τις ικανότητές του αφού στο παρελθόν έχει μετατρέψει ένα κινητό τηλέφωνο σε... μπουκάλι μπύρας, και χιόνι σε διαμάντια. Έχει μετατρέψει μάλιστα ακόμη και λαχεία σε μετρητά(!) μπροστά στο Ρόμπι Γουίλιαμς.
O θαυματοποιός αυτός έχει δικαίως τεράστιο φαν κλαμπ το οποίο περιλαμβάνει και ονόματα όπως ο Ρόμπι Γουίλιαμς, η Ριάνα, οι Κολντπλέι και η Πάρις Χίλτον.Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου