Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Διήμερη απεργία με στόχο το Μεσοπρόθεσμο

Παραλύει η Ελλάδα σήμερα και την Τετάρτη στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Ταλαιπωρία σε λιμάνια και αεροδρόμια. Συγκεντρώσεις και πορείες στην Αθήνα και άλλες πόλεις.
Λουκέτο μπαίνει στη χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη, λόγω της 48ωρης γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ εν όψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήρια την Τρίτη, στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ τα συνδικάτα καλούν τους εργαζόμενους σε διαμαρτυρία το πρωί της Τετάρτης στο Σύνταγμα και την ίδια μέρα διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Ξεχωριστές συγκεντρώσεις διοργανώνει το ΠΑΜΕ. Την Τρίτη στις 10 το πρωί στην Ομόνοια και στις 7 το απόγευμα στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Ομόνοια.
Παράλληλα οι "Αγανακτισμένοι" ετοιμάζουν νέα περικύκλωση της Βουλής και συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι υπηρεσίες Πρόνοιας, στις 28 και 29 Ιουνίου, καθώς γιατροί και νοσηλευτές συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος σε ανακοίνωσή της, δηλώνει ότι θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για το Μεσοπρόθεσμο.
Εξάλλου, την Τρίτη και την Τετάρτη θα συνεχιστεί η απεργία στη ΔΕΗ με την κάλυψη της ΓΣΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου