Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Παπανδρέου - Σαμαράς: Δύο παλιοί φίλοι παλεύουν με σπαθιά σε μορφή 3D!

Πρωταγωνιστές σε ένα βίντεο που "διακωμωδεί" την κατάσταση της Ελλάδας είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς... σε μορφή 3D!

Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύεται από το αμερικανικό δίκτυο MNA.TV, μετά την απόφαση του Παπανδρέου να παραιτηθεί, θα ακολουθήσει μια ενδιαμέση (γυναίκα) πρωθυπουργός, αλλά στις εκλογές του επόμενου χρόνου το άτομο που θα καθήσει στην υπουργική θέση θα είναι ο παλιός του φίλος, ο Σαμαράς.
Για την ιστορία και για να καταλάβουμε λίγο περισσότερο το βίντεο, να υπενθυμιστεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς ήταν φίλοι από το Λύκειο.
Ο μουσικόφιλος Παπανδρέου δεν αποχωριζόταν το τζιν και… την κιθάρα του, ενώ ο Σαμαράς κρατούσε συνήθως ένα βιβλίο Οικονομικών στο χέρι. Στη συνέχεια οι δυο τους ακολούθησαν Κοινή «θητεία» και στο Κολέγιο Αθηνών. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα άρχιζαν να χωρίζουν και οι δρόμοι τους.
Έτσι λοιπόν στο βίντεο εμφανίζονται οι δύο -μέχρι πρότινος- φίλοι, με... σπαθιά και ασπίδες, παλεύοντας μπροστά από την ελληνική σημαία, ενώ παλαιότερα συζητούσαν αστειευόμενοι, τρώγοντας πίτσα στον κοιτώνα τους, για το ότι κάποια στιγμή θα κυβερνούσαν μαζί την Ελλάδα.
Η προσχώρησή τους όμως σε αντίπαλα πολιτικά κόμματα τους χώρισε, όπως τονίζεται και στο βίντεο, καθώς ο Παπανδρέου ακολούθησε τον πατέρα του και τα βήματα του παππού και έγινε πρωθυπουργός το 2009, ενώ, την ίδια χρονιά, Σαμαράς εξελέγη αρχηγός του κύριου κόμματος της αντιπολίτευσης.
Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου