Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Τα γεγονότα της χρονιάς σε... Lego

Ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια όλων των παιδιών, τουλάχιστον αυτών που μεγάλωναν φυσιολογικά πριν από καμια δεκαριά χρόνια, τα Lego φτιάχνουν μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς
Τα μέλη του Flickr της LEGO κατάφεραν να αναπαραστήσουν χρησιμοποιώντας τα γνωστά τουβλάκια μερικά από τα γεγονότα της χρονιάς. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Magnify Image

Απρίλιος 2011: Χιλιάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το Μπάκιγχαμ για να δει το πρώτο φιλί του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Magnify Image

Μάιος 2011: Ο Πρόεδρος Ομπάμα και η ομάδα εθνικής ασφάλειας παρακολουθούν τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του μπιν Λάντεν.

Magnify Image
Ιούλιος 2011: Ο Ρούπερτ Μέρντοχ γλύτωσε το "γιαούρτωμα" χάρη στη "σωτήρια" παρέμβαση της συζύγου του Γουέντι Ντένγκ
Magnify Image

Αυγουστος 2011: Διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία στο Λονδίνο, στο Μπέρμιγχαμ και στο Μάντσεστερ. Πολλά καταστήματα λεηλατούνται.

Magnify Image

Σεπτέμβριος 2011: Διαδηλωτές του κινήματος Occupy Wall Street κατασκηνώνουν στο πάρκο Ζουκότι της Νέας Υόρκης.

Magnify Image

Οκτώβριος 2011: Οι ταραχές μεταξύ των δυνάμεων του Καντάφι και των αντιφρονούντων συνεχίζονται στην Λιβύη. Το αποτέλεσμα είναι η δολοφονία του Λίβυου ηγέτη.


Magnify Image

Νοέμβριος 2011: Ένας αστυνομικός ρίχνει σπρέι πιπεριού στο στόμα διαδηλώτριας στην Καλιφόρνια, ξεσηκώνοντας μεγάλες αντιδράσεις.

Magnify Image

Νοέμβριος 2011: Ένα γιγάντιο χριστουγεννιάτικο δέντρο από LEGO στήνεται στο Λονδίνο


Magnify Image

Νοέμβριος 2011: 11/11/11. Τελικά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.
Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου