Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Αντιδράσεις Μαρινάκη - Μπουρούση

Τα δύο ονόματα που απασχολούν περισσότερο με την όποια εμπλοκή τους στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού ,Γιάννης Μπουρούσης, που από σπόντα το όνομα του ακούστηκε σε μια συνομιλία με τον Μάκη Ψωμιάδη να συνομιλεί για "φάρμακα".
O Bαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού,Φέισα, τοποθετήθηκε για το σκάνδαλο των στημένων που έχει ξεσπάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Μας ρίχνουν λάσπη".Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα στημένα ήταν οι εξής:
"Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο τον Φλεβάρη, τα ίδια κέντρα συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη τώρα. Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά ούτε μας αγγίζει. Όσο για την πρόταση που έκανε η εισαγγελέας δεν υπάρχουν στοιχεία που να τεκμηριώνουνε αδίκημα".


Από την άλλη ο  Γιάννης Μπουρούσης τοποθετήθηκε επίσημα για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της "φαρμακερής" τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Μάκη Ψωμιάδη: "Oυδέποτε έκανα χρήση απαγορευμένων ουσιών και είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να προσέλθω ενώπιον της Δικαιοσύνης, Ζητώ συγγνώμη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου