Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Διαιτητής για ....όσκαρ!!!

Εκπληκτική σκηνή στη Βραζιλία: Παίκτης διαμαρτυρήθηκε έντονα σε διαιτητή για την αποβολή του και εκείνος έπεσε στο χορτάρι, προσποιούμενος ότι δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο!

Το να προσποιείται κάποιος παίκτης για να κερδίσει φάουλ, πέναλτι ή ακόμα και αποβολή αντίπαλου παίκτη δεν είναι κάτι που προκαλεί δα εντύπωση στο ποδόσφαιρο και σε έναν βαθμό μπορεί να θεωρηθεί και θεμιτό από αρκετούς.
 Είδηση όμως είναι όταν καταφεύγει σε θέατρο ο διαιτητής της αναμέτρησης προκειμένου να αποφύγει τη μήνη των παικτών...
Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, η συγκεκριμένη σκηνή έλαβε χώρα σε αγώνα για την τέταρτη κατηγορία της Βραζιλίας, με αντιπάλους την Οπεράριο και τη Μιρασόλ (έληξε με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων).
 Μετά από την απόφαση του διαιτητή να δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία στον άσο των γηπεδούχων, Σάντος, ένας όμιλος παικτών τον περικύκλωσε, με τον "κοκκινισμένο" Σάντος να φωνάζει μάλιστα έντονα στο πρόσωπο του ρέφερι.
 Τότε ο Ροντρίγκο Νούνιες ντε Σα έχασε την ψυχραιμία του και αντί να υπερασπιστεί την απόφασή του να τον αποβάλλει, έπεσε στο έδαφος προσποιούμενος ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο, και ενώ ο τηλεοπτικός φακός φανερώνει πως δεν υπήρχε επαφή των δύο ανδρών.
 "Ένας παίκτης από τη Μιρασόλ έκανε φάουλ για κίτρινη κάρτα και του υπέδειξα να τη δώσει. Μου είπε ότι μιλάω πολύ και μου έβγαλε κόκκινη κάρτα", τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης της Οπεράιο και συνέχισε:
 "Τον πλησίασα τότε και του είπα. Πρέπει να σε τιμωρήσουν οι ανώτεροί σου. Το μόνο πράγμα που έκανα λάθος ήταν που του μίλησα έτσι από τη στιγμή που είναι η εξουσία του ματς.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν τον ακούμπησα. Δεν θα είναι δύσκολο να κερδίσει το Όσκαρ μετά από τέτοια παράσταση".
 Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο 25χρονος άσος, το ιατρικό επιτελείο της Οπεράιο προσφέρθηκε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον διαιτητή, για να διαπιστώσει το μέγεθος του... τραυματισμού του, με τον ρέφερι να αρνείται πάντως την είσοδο των γιατρών και να γράφει στο φύλλο αγώνα πως χτυπήθηκε στο μέτωπο από τον Σάντος.Πηγή:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου