Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Δωρεάν περιποίηση σε Spa για χούλιγκαν

Αλυσίδα ινστιτούτων καλλονής "δωροδοκεί" χούλιγκαν, προκειμένου να τους κάνει να παραδοθούν στις αρχές.
Χούλιγκαν με λαμπερά δέρματα! Μια αλυσίδα ινστιτούτων περιποίησης και αισθητικής στον Καναδά κάνει μεγάλη προσφορά σε συγκεκριμένους πολίτες της χώρας.

Τους χούλιγκαν που έκαψαν το κέντρο του Βανκούβερ τη νύχτα της 15ης Ιανουαρίου για να ξεσπάσουν για την οργή τους μετά την ήττα της τοπικής ομάδας, των Κανάκς από τους Μπόστον Μπρούινς στον έβδομο τελικό του "Stanley Cup". Oι Μπρούινς κατέκτησαν τον τίτλο.
Η αλυσίδα "Eccotique Spa and Salon" προσφέρει κουπόνια αξίας 50 δολαρίων σε όσους συμμετείχαν στα επεισόδια. Πρέπει πρώτα να παραδοθούν στην αστυνομία και μετά θα είναι ελεύθεροι να αφεθούν στα έμπειρα χέρια των υπαλλήλων των κέντρων αισθητικής.
Το σλόγκαν της διαφημιστικής καμπάνιας αναφέρει τα παρακάτω: "Δεν πληρώσατε τίποτα για τα επεισόδια. Γιατί να σταματήσετε τώρα".
Τουλάχιστον 140 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Η αστυνομία προχώρησε σε 101 συλλήψεις και τις επόμενες μέρες ακολούθησαν άλλες 16.
Φυσικά όλη αυτή η καμπάνια έγινε καθαρά για λόγους δημοσιότητας. Επτά κέντρα αισθητικής και περιποίησης διατηρεί η Μιλάχνε Σολόγκο στο Βανκούβερ. Η δουλειά πηγαίνει αργά.
Το παραδέχθηκε και η ίδια η γυναίκα "κάθε επιχείρηση αγαπάει τη δημοσιότητα. Αλλά αν δεν κάναμε κάτι που θα κέρδιζε την προσοχή, κανένας δεν θα μιλούσε για αυτό. Αν καταφέρουμε να απαγγελθούν κατηγορίες, τότε θα έχουμε κάνει κάτι. Αυτό είναι όλο το νόημα της καμπάνιας".
Φυσικά κανένας δεν έχει παραδοθεί ακόμη στην αστυνομία για να λάβει το δώρο του.
Πηγή:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου