Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ζητούν απαγόρευση της στάθμευσης για να διώξουν τα ζευγαράκια

Μία μικρή γειτονιά στο κέντρο της μεγαλούπολης έχει αγανακτήσει τόσο πολύ με τα... πάθη που οργιάζουν τις νυχτερινές ώρες μέσα στα αυτοκίνητα, ώστε ζητάει η ίδια να απαγορευτεί η στάθμευση.
Ο «δρόμος της ακολασίας», κατά τους περιοίκους της περιοχής.
Ο «δρόμος της ακολασίας», κατά τους περιοίκους της περιοχής.

Εναν δρόμο νότια του διάσημου Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, της θρυλικής έδρας των Νιου Γιορκ Νικς, η δυτική 30ή οδός διασχίζει το Μανχάταν, στενή και σχετικά σκοτεινή, σε σχέση με το εντυπωσιακό γήπεδο και τα διπλανά πανύψηλα κτίρια.
Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών της, νεαροί Νεουρκέζοι «παραδοσιακά» την χρησιμοποιούν κάνοντας με τα αυτοκίνητά τους μία στάση για «ένα στα γρήγορα».
Η κλιμάκωση του φαινομένου, ωστόσο, έχει προκαλέσει απελπισία στους κατοίκους, που δεν θέλουν να βλέπουν το πεζοδρόμιο στρωμένο με προφυλακτικά κάθε πρωί, ούτε να ακούς τα καλοκαίρια τη «μουσική» από τα αυτοκίνητα.
Ετσι, με αίτημά τους προς το δήμο, οι κάτοικοι της συγκεκριμένης οδού και των γύρω δρόμων, ζήτησαν να απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση έξω από τα ίδια τους τα σπίτια, προκειμένου να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη παρέα...
Πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου