Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δυο αδερφές και η ξαδέρφη τους είναι παντρεμένες με τον ίδιο άντρα (pics)

Δυο αδερφές και η ξαδέρφη τους είναι παντρεμένες με τον ίδιο άντρα (pics)
Oι Μορμόνοι Joe, Vicky, Valerie και Alina έχουν μια μεγάλη οικογένεια, μιας και οι 3 γυναίκες έχουν παντρευτεί τον ίδιο άντρα.
Και όχι μόνο τον παντρεύτηκαν, αλλά έκαναν και 24 παιδιά μαζί του!
Ο Joe έβγαινε διπλό ραντεβού με τη Vicky και την ξαδέρφη της Alina για ένα χρονικό διάστημα, ώσπου αποφάσισε να τις παντρευτεί. Έτσι κι έγινε.
Για χρόνια ζούσαν οι 3 τους μαζί με τα παιδιά τους σε μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή η Vicky διαπίστωσε πως ο Joe φλέρταρε και την αδερφή της Valerie: "Ένιωσα πως υπήρχε ηλεκτρισμός ανάμεσά τους και κατάλαβα πως υπήρχε πολύ δυνατή έλξη ανάμεσα στον Joe και τη Valerie". Έπειτα από λίγο καιρό ο Joe παντρεύτηκε και την Valerie: "Πάντοτε ένιωθα έλξη και για τις 2, άλλωστε μοιάζουν τόσο πολύ! Και μάλιστα η Vicky έδιωξε κάθε ενδοιασμό μου".


Η Valerie είπε: "Με την αδερφή μου είχαμε πάντα το ίδιο γούστο στους άνδρες και ήταν πιο εύκολο να πάρω την απόφαση, αφού ήξερα πως ήταν και καλός σύζυγος".
Όσο για την Alina, αυτή δήλωσε: "Χάρηκα πολύ που κάναμε μέλος της οικογένειας και τη Valerie γιατί την αγαπάμε πολύ".
Ο Joe μοιράζει το κορμί του ανάμεσα στις 3 γυναίκες αλλάζοντας κρεβάτι κάθε νύχτα.
Η οικογένεια έχει 24 παιδιά, τα οποία δηλώνουν ευτυχισμένα. Για 20 χρόνια η τριγαμία του Joe ήταν μυστική, όμως, όπως λένε οι ίδιοι μετά από συμβουλές των δικηγόρων τους, ενώ η διγαμία (ή η τριγαμία στην περίπτωσή τους) είναι παράνομη στις ΗΠΑ, οι Αρχές δεν μπορούν να συλλάβουν τον Joe αν δεν έχει προηγηθεί καταγγελία από τις ίδιες τις γυναίκες του ή αν δεν υπηρξε βιασμός/ξυλοδαρμός/απάτη προς το Δημόσιο.


Πηγή:e-radio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου