Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Κλήσεις για ρεκόρ: Την έγραψαν 4 φορές σε λιγότερο από 3 ώρες

H αστυνομία έκοψε κλήση σε μια 49χρονη για υπερβολική ταχύτητα όχι μία αλλά τέσσερις φορές μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες (Vid)

Δεν φανταζόταν ότι πηγαίνοντας να πάρει την εγγονή της από τη σχολή χορού η Lacy Loretta θα την έγραφαν για υπερβολική ταχύτητα τέσσερις φορές!
Η 49χρονη ξεκίνησε από το σπίτι της στο Sioux Falls που βρίσκεται στην πολιτεία της Νότιας Ντακότα για να παραλάβει την εγγονή της από την πόλη Racine.
Χιλιομετρικά η απόσταση είναι περίπου 525 μίλια... και μέσα σε αυτά κατέρριψε κάθε ρεκόρ γκίνες. Αρχικά λίγο πριν το Jackson της πολιτείας της Μινεσότα την σταμάτησαν γιατί έτρεχε με 90 μίλια την ώρα.
Πήρε την κλήση και συνέχισε το δρόμο της. Λίγο πιο κάτω χωρίς να έχει συμμορφωθεί από την προηγούμενη κλήση πάτησε το γκάζι αλλά πιάστηκε από ένα δεύτερο μπλόκο. Αυτή τη φορά έτρεχε με 99 μίλια την ώρα.
Παρά την ατυχία της δεν το έβαλε κάτω και έτσι μια ώρα αργότερα την σταμάτησαν για τρίτη φορά να τρέχει με 88 μίλια την ώρα.
Σουρούπωνε, ήταν περίπου πέντε το απόγευμα και θεώρησε ότι δεν θα την σταματήσουν και τέταρτη φορά. Για κακή της τύχη όμως έπεσε πάλι σε μπλόκο το οποίο βεβαίως της έκοψε μια τέταρτη κλήση γιατί έτρεχε με 88 μίλια την ώρα.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου