Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Πέταξα δαίμονα έξω από το μετρό»


Ανθρώπινη μορφή έχουν, σύμφωνα με τον Πέτρο Γαϊτάνο, οι δαίμονες που συχνά κυκλοφορούν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και αυτός είναι και ο λόγος που δεν τα επιλέγει ο κ. Γαϊτάνος για τις μετακινήσεις του.

Μάλιστα, όπως ομολόγησε, κάποτε ήρθε αντιμέτωπος με έναν από αυτούς τον οποίο άρπαξε από το γιακά και τον πέταξε έξω από το συρμό.
«Αποφεύγω τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δαίμονες συχνά έχουν… μορφή ανθρώπινη και προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι. Συχνά βλέπω φαινομενικά απλούς ανθρώπους να με προσφωνούν και να με καλημερίζουν σαν να με ξέρουν με κάποιο τρόπο.
Μάλιστα κάποτε άρπαξα έναν τέτοιο από τον γιακά και βροντόφωναξα με στεντόρεια φωνή και έλεος Θεού «Σπορά του Μαγώγ! Οπλή του Βαάλ! Μύκητα του Γιογκόθ! Σύγχρονε Φιλίσταιε! Ο αφέντης σου δεν είναι και δικός μου αφέντης! Εξαφανίσου στο όνομα του Χριστού και της Παναγίας!».
Σύμφωνα με τον κ. Γαϊτάνο ο άντρας κατέβηκε πανιασμένος στην αμέσως επόμενη στάση του μετρό. «Οι δαίμονες φρίττουν και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Χριστού και αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες αποδείξεις» είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή:enimerwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου