Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Αποβλήθηκε από το σχολείο του γιατί πέταγε φανταστικές χειροβομβίδες

Διαβάστε την ιστορία ενός 7χρονου ο οποίος αποβλήθηκε από το σχολείο του γιατί έπαιζε με φανταστικές χειροβομβίδες.

Αποβλήθηκε επειδή έπαιζε με φανταστικές χειροβομβίδες! Η περίεργη αυτή ιστορία συνέβη στον 7χρονο Alex Evans από το Loveland της πολιτείας του Κολοράντο.
Όπως μεταδίδει Nw York Daiy New o 7χρονος έπαιζε πετώντας μια φανταστική χειροβομβίδα σε ένα φανταστικό κουτί που περιείχε το κακό και ήθελε έτσι να το κατατροπώσει ώστε να σώσει τον κόσμο, έλαβε την τιμωρία της αποβολής από τη διεύθυνση του σχολείου Loveland’s Mary Blair.
Η διευθύντρια Valery Lara Black κάλεσε τους δικούς του για να ενημερώσει για την τιμωρία, εξηγώντας ότι ο μικρός έκανε ήχους με το στόμα του την ώρα που πετούσε την φανταστική χειροβομβίδα και πως στο σχολείο τους απαγορεύεται το παιχνίδι είτε με αληθινά είτε με φανταστικά όπλα.
Η μητέρα του, Mandie Watkins δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό KDVR πως "δεν πιστεύω ότι ο κανόνας του σχολείου είναι ρεαλιστικός για παιδιά αυτής της ηλικίας. Δε νομίζω ότι ένα παιδί που θέλει να σώσει τον κόσμο πρέπει να αποβάλλεται".
Η περίπτωση του 7χρονου δεν είναι η μοναδική όμως, καθώς πριν μερικές ημέρες μια πεντάχρονη από την Πενσιλβάνια τιμωρήθηκε και εκείνη με αποβολή γιατί "απείλησε" συμμαθήτριά της με το ροζ πλαστικό πιστόλι Hello Kitty που βγάζει σαπουνόφουσκες.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου